Voor een onbezorgde moeder en baby!

BabyBjorn Lepel set Blauw/Rood

€ 8,95

Tijdelijk niet leverbaar

De omschrijving van BabyBjorn Lepel set Blauw/Rood

Lepel, geschikt voor de kleine handjes van je kindje!

  • Voor kinderhanden, de lepel is ontwikkeld om te passen bij het fijnmotorische vermogen van je kind.
  • Doordacht design, het lepelblad is zo gevormd dat je kind makkelijk eten op de lepel krijgt.
  • Makkelijk te reinigen, kan in de vaatwasmachine.

Geschikt voor kleine handen
BABYBJÖRN Lepel is zo gevormd dat het kind al vroeg zelf kan eten. BABYBJÖRN Lepel heeft een korte handgreep, die makkelijk vast te pakken is voor kleine handen. Hij is aangepast aan BABYBJÖRN Bord en zo gevormd dat je kind makkelijk eten op de lepel krijgt. Aangezien kinderen graag van hand wisselen tot ze ongeveer drie jaar oud zijn, past de lepel zowel in de rechter – als in de linkerhand.

Voor kinderhanden
De lepel is prettig om beet te pakken en aangepast aan het fijn-motorische vermogen van je kind. De hand van je kind glijdt niet te ver naar beneden op de lepel dankzij een stoppende ring helemaal onderaan op de schacht. De schacht is kort om de handbewegingen van je kind te vergemakkelijken.

Makkelijk te reinigen
BABYBJÖRN Lepel is makkelijk met de hand af te wassen of in de vaatwasmachine. Kan ook worden verwarmd in de magnetron op laag vermogen.

Materiaal
Het materiaal van BABYBJÖRN Lepel is van polypropeen (PP) en thermoplastisch elastomeer (TPE). Het plastic is goedgekeurd voor levensmiddelen en voldoet aan de veiligheidseisen voor plastic in zowel Europa (EEC) als in de Verenigde Staten FDA). Het product is PVC-vrij en bevat geen bisphenol A, ftalaten, cadmium, lood, broom of chloor. Het plastic is bovendien recyclebaar.

Onderhoudsadvies
BABYBJÖRN Lepel kan worden gebruikt in de magnetron op laag vermogen,  max. 90 °C. De lepel kan in de vaatwasmachine maar plaats hem niet in de buurt van het verwarmingselement van de vaatwasmachine.
 

Specificaties

EAN 7317680760067
Merk BabyBjorn
Kleur Multi
Kleur Blauw en Rood
Leeftijdsfase 6M+
Babybjörn Collectie Eten bestek bekers

Reviews voor BabyBjorn Lepel set Blauw/Rood

Er zijn nog geen reviews geplaatst. Vul het formulier in om als eerste dit product te beoordelen.

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

Wacht a.u.b...