Voor een onbezorgde moeder en baby!

Blog categorieën

Borstkolf huren

Borstvoeding heeft een positief effect op het immuunsysteem van je baby, maar als moeder kan je niet altijd in de buurt zijn van je kleintje. Met een borstkolf kan jij waar en wanneer je wilt je moedermelk kolven. Wil jij uitproberen of een elektrische kolf iets voor jou is? Of heb je een borstkolf nodig voor een korte periode? Bij Moeder en Baby kan je tegen een scherpe prijs een elektrische borstkolf huren! 

Bobux Babyslofjes

De babyslofjes van Bobux zijn eigenlijk je baby’s eerste babyschoenen. De babyschoentjes zijn gemaakt voor de fase waarin de voetjes zich nog ontwikkelen. Het zijn leuke leren babyslofjes van zacht en soepel eco-leer dat bovendien veilig is. Baby’s stoppen nu eenmaal alles in hun mondje.

Het nieuwe badderen

Het Shnuggle bad is eigenlijk een heel slim badje. De zachte rugleuning geeft heerlijk extra comfort aan je baby en in de bodem zit een slimme verhoging om de zithouding van je baby tot ongeveer 6 maanden te ondersteunen.

Mammae Mystery Scarabee BH

De nieuwe Mystery Scarabee heeft een gladde buiten-cup in de kleur fuchsia. Op de binnen-cup staat een print van Scarabee.

Juiste Borstschild? Meten is weten!

Als je gaat kolven dan moet je dat doen met de juiste maat borstschelp. Niet iedereen weet de maat goed in te schatten en niet iedereen heeft de middelen om gemakkelijk de diameter van de tepel op te meten.

Juiste Maat borstschelp

De juiste maat borstschild gebruiken is essentieel voor een goede kolfsessie. Een borstschild met de verkeerde maat kan pijn veroorzaken en kan bovendien verstopte melkkanalen tot zelfs borstontsteking tot gevolg hebben. Hieronder leggen wij uit wanneer je de juiste maat borstschild gebruikt.

TOG Waarde

De TOG waarde is een indicatie die aangeeft hoe bepaalde producten de warmte van je baby vast weten te houden. In de zomer kan er sprake zijn van te veel warmte ontwikkeling en in de winter juist van onderkoeling.

7 artikel(en)

per pagina

Wacht a.u.b...