Terug

Borstkolf

Populaire merken

Borstkolven per type

Accessoires

Ardo

Elvie

Medela

Lansinoh

Spectra

 

 

Elektrische kolfapparaten

Handsfree borstkolven

Draadloze borstkolven

Handkolven

 

Afkolfsets

Borstschilden

Onderdelen

Kolftassen

 

 

Kies de juiste borstkolf

De keuze voor de juiste borstkolf is erg persoonlijk. Wij helpen jou graag met het maken van een goede keuze. Moeder en Baby heeft een breed assortiment met elektrische borstkolven en handkolven, voor zowel enkelzijdig als dubbelzijdig gebruik.

Welk kolfapparaat je voorkeur heeft, hangt onder andere af van hoe vaak je wilt gaan kolven. Voor af en toe een avondje weg en incidenteel gebruik is een handmatige borstkolf een goede en goedkope oplossing. Wil je vaker weg of ben je van plan parttime te gaan werken? Dan is een enkelzijdig elektrische borstkolf mogelijk een betere keuze. De dubbelzijdige kolfapparaten zijn een slimme keuze voor moeders die (bijna) alle voedingen willen afkolven, als je bijvoorbeeld weer full-time gaat werken. Met deze borstkolven kun je twee borsten tegelijk afkolven wat veel tijd kan schelen.

Garantie 

Bij Moeder en Baby koop je altijd een borstkolf van hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden verschillende merken borstkolven aan, elk met hun eigen unieke eigenschappen. Kijk bij de individuele borstkolven om te zien welke garantie van toepassing is op de betreffende borstkolf.  

Gaat je borstkolf onverhoopt stuk? Bij onze elektrische borstkolven kan je het eerste jaar gebruik maken van de snel-door-kolven-service. Zo kan jij zo snel mogelijk weer doorgaan met kolven.

Hulp bij het kiezen van de juiste borstkolf

Kom je er niet uit welke borstkolf het beste bij jou past? Of heb je vragen over het aanschaffen van de geschikte borstkolf? Neem dan contact met op, we helpen je graag bij het kiezen van de juiste borstkolf.

Waarom bestellen bij Moeder en Baby?

Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare borstkolf met uitstekende en persoonlijke service tegen een lage prijs? Bij ons ben je in goede handen. Wij hebben een hart voor goede zorg. Daarom bieden wij de snel-door-kolven-service aan op al onze elektrische borstkolven.

Krijg je klachten tijdens het kolven of heb je advies nodig? Wij brengen je graag in contact met een gecertificeerde en ervaren lactatiekundige. Zij weten waar jij tegenaan kan lopen en zullen er alles aan doen om jou zo goed mogelijk te helpen.

Voordelen Moeder en Baby

  • Gratis verzending vanaf €45,-
  • Voor 17:00 uur besteld? Vandaag verzonden en morgen in huis
  •  Borstkolf wordt vaak (deels) vergoed bij zorgverzekeraar
  • Snel-door-kolven-service

Ga je erop uit?

Wij hebben een breed assortiment met moedermelkflesjes, bewaarsystemen, kolftassen en koeltasjes. Zo kan jij je gekolfde moedermelk handig bewaren en makkelijk meenemen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Moeder en Baby 9.1 / 10 - 1210 Reviews @ Kiyoh