Voor een onbezorgde moeder en baby!

Elektrische Borstkolf | Elektrisch Kolfapparaat Kopen

Koop hier je Elektrische Borstkolf!

Als je niet altijd bij je baby kunt zijn kun je de borstvoeding afkolven met een elektrische borstkolf. Wij hebben een compleet aanbod elektrische kolfapparaten van verschillende merken, zodat er altijd een kolf is die goed bij je past. Je kunt kiezen uit een enkelzijdige of dubbelzijdige kolf. Kijk ook of je met een accu, stroom of met batterijen wilt kolven. Vaak vergoedt jouw zorgverzekeraar een deel van de aanschafprijs van een borstkolf. Daarnaast hebben wij verschillende aanbiedingen voor borstkolven, en dat is goed voor de portemonnee. Mocht je vragen hebben, dan kun je bij aanschaf van een elektrische kol gebruik maken van een gratis kolfconsult van onze lactatiekundige. Op alle elektrische borstkolven geldt dat deze binnen Nederland gratis worden verzonden!

Bestel voor 17 uur een elektrische borstkolf en uw order wordt vandaag nog gratis verzonden!

Grid  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
1
 • Medela Swing Maxi Flex | met GRATIS Koeltas

  Normale prijs: € 275,00

  Onze prijs € 189,99

 • Ardo Calypso Double Plus | met GRATIS koeltas

  Normale prijs: € 239,00

  Onze prijs € 169,00

 • Ardo Calypso-to-go | Dubbelzijdige borstkolf

  1 review(s)

  Normale prijs: € 299,00

  Onze prijs € 225,00

 • Ardo Calypso enkelzijdige borstkolf

  Normale prijs: € 169,00

  Onze prijs € 135,00

 • Ardo Calypso Dubbelzijdige borstkolf

  1 review(s)

  Normale prijs: € 185,00

  Onze prijs € 154,95

 • Medela Swing Flex | Enkelzijdige borstkolf

  Normale prijs: € 179,00

  Onze prijs € 128,99

Grid  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
1

Kies de juiste elektrische borstkolf

Het kiezen van het juiste kolfapparaat is erg persoonlijk, maar wij helpen jou graag met het maken van een goede keuze. Een elektrische borstkolf is een goede keuze, want elektrische kolven zijn gemakkelijk in gebruik, kosten weinig tijd om te gebruiken en vaak ook onderweg of op het werk te gebruiken. De meeste vrouwen geven de voorkeur aan een dubbelzijdige borstkolf. Met een dubbele kolf ben je minder tijd kwijt aan het kolven dan met een enkelzijdige borstkolf. Elektrische borstkolven verschillen verder in het type voeding dat wordt gebruikt. Zo kunt u kiezen voor stroom (stopcontact nodig), voor stroom plus batterijen, of voor een accu. Sommige kolfapparaten werken met een gesloten systeem voor de moedermelk, en daarbij heeft u geen risico dat er moedermelk in de pompt komt. Dat scheelt ook veel tijd bij het schoonmaken van uw product, omdat alleen de onderdelen die met moedermelk in aanraking dagelijks moeten worden gereinigd.

Wat zijn goede merken elektrische borstkolf?

Er zijn een handjevol goede merken borstkolven te koop. Hier een overzicht

 • Medela borstkolven
  Medela is een Zwitsers merk, dat sinds 1961 bestaat en over de hele wereld actief is. Medela kolven worden veel gebruikt in ziekenhuizen.
 • Ardo borstkolven
  Ardo borstkolven worden in Zwitserland geproduceerd en maken gebruik van een motortechniek die relatief stil is in vergelijking met de meeste andere kolven
 • Horigen borstkolven
  Horigen borstkolven worden gemaakt in China en worden vaak aangeraden door lactatiekundigen. Alle Horigen elektrische borstkolven zijn voorzien van een lithium-ion accu, ideaal voor onderweg.
 • Spectra borstkolven
  Spectra borstkolven zijn voorzien van een accu die ongeveer 2 uur mee gaat, heel handig als je vaak onderweg wilt kolven.
 • Lansinoh borstkolven
  Lansinoh is sinds 1984 toegewijd om moeders die borstvoeding geven zo goed mogelijk te helpen.

Zit er garantie op elektrische borstkolven?

Op alle elektrische kolven zit garantie. In de meeste gevallen is de garantie op het elektrische apparaat 2 jaar, maar sommige merken hanteren 1 jaar garantie. Lees de beschrijvingen op de productpagina van de borstkolf om de garantie te zien. Op de kolfset wordt geen garantie gegeven. Door de kolfset goed schoon te houden, en droog en op kamertemperatuur te bewaren, kun je lang plezier hebben van je kolfset. Mocht de kolfset niet meer werken, kijk dan eerst of je het kapotte onderdeel kunt vervangen. We hebben van de meeste merken elektrische kolven veel reserveonderdelen op voorraad.

Elektrische borstkolf aanbieding

Op veel elektrische borstkolven bij Moederenbaby.nl krijgt u korting op de advies verkoopprijs. Er zijn een aantal elektrische borstkolf aanbiedingen die door onze klanten als een goede deal worden aangemerkt. Dat zijn:

Handige Kolftas of koeltas nodig voor onderweg?

Wij hebben ook een mooi assortiment moedermelkflesjes en bewaarsystemen om moedermelk handig in te bewaren. Daarnaast hebben we van verschillende merken kolftassen en koeltasjes om de elektrisch kolf en moedermelk hygiënisch in mee te nemen.

Waarom een elektrische borstkolf bij Moederenbaby.nl bestellen?

Als uw kolf het niet meer doet, kunt u deze schoonmaken en naar ons opsturen. Wij regelen het afhandelen van de garantie met de leveranciers. Mocht u geen dag zonder kolf kunnen, dan kunt u voor gangbare elektrische borstkolven gebruik maken van onze doorkolfservice. Voor een kleine vergoeding kunt u dan tijdelijk een huurkolf gebruiken. Daarnaast kun je gebruik maken van een telefonisch kolfconsult door een gecertificeerd lactatiekundige, die je makkelijk wegwijs kan maken met het kolfapparaat. Samengevat

 • Gratis verzending op alle elektrische borstkolven
 • Goede productinformatie, over de eigenschappen, gebruik en garantie op de borstkolf
 • Voor 17:00 uur besteld, wordt dezelfde dag nog verzonden.
 • Bij aanschaf van elektrische borstkolf gratis lactatiekundig kolf consult
 • Borstkolf wordt vaak (deels) vergoed bij zorgverzekeraar
 • Goede service voor als er iets is, door de Snel-door-kolf-service en veel reserve onderdelen

Wacht a.u.b...