Voor een onbezorgde moeder en baby!

Difrax Fopspeen - Dental - 12M+ Safari

€ 5,45

Tijdelijk niet leverbaar

De omschrijving van Difrax Fopspeen - Dental - 12M+ Safari

De Difrax Fopseen Dental 12+ M voldoet aan de zuigbehoefte van uw baby. De speen stimuleert de ontwikkeling van gehemelte, kaak- en tongspieren. De grootte van het fopspeen schildje en de grootte van het half gevuld zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s vanaf 12 maanden.

De unieke speen heeft een vlindervormig schildje waardoor de fopspeen mooi past op het gezicht van uw baby. De neusuitsparing zorgt ervoor dat uw baby vrij kan ademen door de neus. Door de gaatjes is er extra luchttoevoer wat huidirritatie voorkomt. 

Het zuiggedeelte van de 12+ M speen is iets harder dan bij de 6+ M maar zachter dan de 18+ fopspeen. De zuigstimulans neemt hierdoor af, wat de eerste stap is in het afleren van het speengebruik. De dental fopspenen zijn ontwikkeld in samenwerking met tandartsen. Het platte gedeelte van de speen drukt tegen de tong en de bolle kant rust tegen het gehemelte.


Het dental model is ontwikkeld in samenwerking met een medisch team waaronder kindertandartsen. Het platte gedeelte van de speen drukt tegen de tong en de bolle kant rust tegen het gehemelte. Dit stimuleert de ontwikkeling van de kaak- en tongspieren.

De speen geeft uw baby troost, rust en ontspanning. Difrax fopspenen zijn er in vele trendy printjes en verschillende maten. Trek dagelijks aan het zuiggedeelte om te controleren of deze onbeschadigd is.


De speen geeft uw baby troost, rust en ontspanning, Difrax fopspenen zijn er in vele trendy printjes en verschillende maten.

Advies:

  • vervang de fopspeen elke zes weken. Trek dagelijks aan het zuiggedeelte om te controleren of deze onbeschadigd is.

  • Voor meer tips over het veilig gebruik van de fopspeen, lees hier

Pruduct eigenschappen:

  • De vlindervorm laat het neusje vrij

  • Voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer

Specificaties

Merk Difrax
Kleur Blauw
Leeftijdsfase 12M+
Difrax Collectie Fopspenen en accessoires

Reviews voor Difrax Fopspeen - Dental - 12M+ Safari

Er zijn nog geen reviews geplaatst. Vul het formulier in om als eerste dit product te beoordelen.

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

Wacht a.u.b...