Voor een onbezorgde moeder en baby!

Actie

Medela Swing Maxi Flex | met GRATIS Koeltas

Normale prijs: € 275,00

Onze prijs € 189,95

Nu met gratis koeltasje t.w.v. €19.95!
LET OP: Kies onderaan bij 'aanbevolen combinaties' jouw gratis koeltasje!

Direct leverbaar

-
+

Aanbevolen combinaties

 • Borstkolf + Koeltasje

  Medela Swing Maxi Flex | met GRATIS Koeltas
  +
  Koeltas met koelelementen en 6x flesjes (130ml)

  € 209,90 € 189,95

  € 19,95 korting op het accessoire

De omschrijving van Medela Swing Maxi Flex | met GRATIS Koeltas

De Medela Swing Maxi Flex is de nieuwste dubbelzijdige borstkolf van Medela. De borstkolf is het resultaat van een groot wetenschappelijk onderzoek gestart in 2015. Na 4 jaar, heeft dit geresulteerd in Medela Flex™: een totaal nieuwe kolfervaring. Enkele directe voordelen van de borstkolf zijn: 11% meer melk, 4% betere lediging van de borsten en een zeer comfortabele kolfervaring. Op de motor van de kolf zit 2 jaar garantie en 6 maanden op de adapter (kabelbreukjes uitgesloten).

Dubbelzijdige Medela borstkolf

De Medela Swing Maxi Flex™ is een draagbare dubbelzijdige elektrische borstkolf. En is voorzien van alle nieuwe innovaties van Medela. Zo beschikt de kolf over de nieuwe Flex™ technologie en de 2-Phase Expression technologie. Ook is de borstkolf voorzien van de nieuwe PersonalFit Flex™ borstschilden met een grotere openingshoek die de melkstroom bevordert. De combinatie van alle nieuwe en bestaande kolf technologieën leiden ertoe dat de je maximaal moedermelk kan afkolven met de Medela Swing Maxi Flex™.

Inhoud Medela Swing Maxi Flex

 • + 1 x Swing Maxi motorunit
 • + 1 x netstroomadapter
 • + 1 x Swing Maxi Flex™ slang
 • + 2 x 150 ml fles met deksel
 • + 2 x flesstandaard
 • + 2 x membraan
 • + 2 x PersonalFit Flex™ connector
 • + 2 x PersonalFit Flex™ borstschild maat 21 mm
 • + 2 x PersonalFit Flex™ borstschild maat 24 mm
 • + 1 x gebruiksaanwijzing voor Swing Flex™ / Swing Maxi Flex&trade
 • + 1 x Quick Card

 

Flex technologie

De nieuwe Flex™ technologie van Medela kun je de nieuwe borstschilden van de kolf gemakkelijk aanpassen aan de vorm die voor jouw borsten het meest comfortabel en efficiënt is. Met deze Flex™ technologie creëert Medela een geheel nieuwe kolfervaring, die naast meer comfort ook nog eens tot 11% meer melk oplevert en zorgt het voor 4% betere lediging van je borsten!

PersonalFit Flex™

Om succesvol te kunnen kolven is de juiste maat borstschild van belang. Daarom heeft Medela het nieuwe PersonalFit Flex™ borstschild ontwikkeld. Dit borstschild kan je gemakkelijk aanpassen aan de vorm van jouw borsten. Het borstschild heeft een openingshoek van 105° met een betere pasvorm, dit voorkomt dat de melkkanalen samengedrukt kunnen worden. Daarnaast is het borstschild zacht, heeft het een flexibele rand én kan de ovale vorm van het borstschild 360° gedraaid worden. Dit alles samen maakt het gemakkelijker om de perfecte kolfhouding voor jou te vinden. Het borstschil is natuurlijk ook BPA-vrij.

PersonalFit Flex™ connector

De nieuwe Medela Flex™ borstkolven hebben een nieuwe connector die bestaat uit minder en grotere onderdelen. Dit maakt het onderhoud en het schoonhouden makkelijker. De connector is tevens voorzien van een nieuwe ingebouwde overloopbeveiliging. Deze beveiliging zorgt ervoor dat er geen melk, bij correct gebruik, kan teruglopen de kolf in.

2-Phase Expression techonologie

De Medela Swing Maxi Flex™ is uitgerust met de 2-Phase Expression technologie. Deze technologie bootst het zuigritme van je baby na wanneer deze aan de borst drinkt. De technologie begint met een sneller ritme om de melkstroom opgang te brengen en gaat daarna over in een langzamer ritme om te kunnen afkolven. Deze imitatie van het ritme zorgt ervoor dat het kolven prettig en comfortabel aanvoelt.

Specificaties

EAN 7612367056298
Merk Medela
Enkel-/dubbelzijdig Dubbelzijdig
Elektrisch/Handkolf Elektrisch
Medela assortiment Borstkolven

Reviews voor Medela Swing Maxi Flex | met GRATIS Koeltas

Er zijn nog geen reviews geplaatst. Vul het formulier in om als eerste dit product te beoordelen.

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

Wacht a.u.b...