Terug

Ergobaby (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Ergobaby

Ergobaby

Wil je een draagzak (carrier) van het merk Ergobaby kopen? Ergobaby heeft een ruim assortiment ergonomische draagzakken in verschillende kleuren. Alle Ergobaby draagzakken zijn ergonomisch ontworpen zodat je je kindje in een natuurlijke houding kunt dragen. Het gewicht van je baby wordt in de ergonomische Ergobaby draagzakken gelijkmatig over de heupen en schouders van de drager verdeeld.

Verschillende uitvoeringen

Ergobaby draagzakken vind je in verschillende uitvoeringen, zo heb je de Ergobaby Original draagzak, de Ergobaby 360 en de Ergobaby Omni 360 draagzak, de Ergobaby Adapt draagzak, de Ergobaby Aerloom en de Ergobaby Embrace draagzak. Ook vind je bij ons de Ergobaby Aura draagdoek. Alle Ergobaby draagzakken en draagdoeken zijn comfortabel en ergonomisch.

De Ergobaby Cool Air Mesh variant

Een aantal van onze ergonomische Ergobaby draagzakken is verkrijgbaar in de Cool Air Mesh variant. De Ergobaby Cool Air Mesh houdt je baby lekker koel. Door de ademende mesh stof, worden alle Cool Air Mesh draagzakken goed geventileerd. Dit zorgt ervoor dat jij en je baby niet oververhit raken!

Ergobaby Original draagzak
Geschikt vanaf maat 68/74 tot ongeveer maat 86/92 (5,5 kg tot 20 kg)

In 2002 zocht de kersverse moeder Karin Frost, met een achtergrond als designer, een draagzak waarmee ze haar kindje dicht bij zich kon houden. Maar ze merkte al gauw dat geen enkele draagzak aan haar behoeftes van comfort en ergonomisch dragen voldeed. Hierop besloot ze zelf een draagzak te ontwerpen die zowel comfortabel, makkelijk in gebruik en.. uiteraard ergonomisch was! Zo werd de eerste ergonomische Ergobaby Original draagzak geboren.

Drie draagposities

De ergonomische Original draagzak van Ergobaby kun je op drie verschillende manieren dragen: op de buik, op de rug en op de heup. De Ergobaby Original draagzak is geschikt voor alle baby's met een gewicht vanaf 5,5 kg tot ongeveer 20 kg. De ergonomische Ergobaby draagzak kan ook gebruikt worden met een verkleiningskussen (insert), waardoor deze ook te gebruiken is bij baby's vanaf de geboorte. De Ergobaby Original is van een hoge kwaliteit en ideaal voor zowel thuis als onderweg. De ergonomische draagzak kenmerkt zich doordat deze beschikt over een grote, ruime zak met ritssluiting waarin je al je spullen kunt opbergen.

Gelijkmatige verdeling gewicht

De zachte, dikke schouder- en heupriemen verdelen het gewicht van je kindje gelijkmatig over je schouders, rug en heupen bij de ergonomische Ergobaby Original. Hierdoor zul je geen last krijgen van nek-, hoofd-, schouder- of rug pijn. De schouderbanden en tailleband zijn eenvoudig in lengte verstelbaar, waardoor zowel papa als mama de baby draagzak kunnen dragen. Ook kun je de draagzak eenvoudig zelf aan doen, je hebt hierbij geen hulp nodig van een ander.

Geschikt voor ieder type weer

De Ergobaby Original draagzak heeft een kap die de nek en de rug van je kindje ondersteund wanneer hij of zij slaapt. Deze kap is voorzien van UPF 50+ zonbescherming en biedt dus ook optimale bescherming tegen allerlei weersinvloeden zoals de zon, maar ook tegen lichte regen en wind. De kap heeft 5 standen waarmee de kap met drukknopen langer en korter gemaakt kan worden. Door deze kap kun je ook op een beschermde manier borstvoeding geven aan je kindje.

Ergobaby Omni 360 draagzak
Geschikt vanaf de geboorte tot maat 86/92 (3,2 tot 20 kg)

De ergonomische Ergobaby Omni 360 draagzak is de eerste draagzak van Ergobaby waarmee je je baby vanaf de geboorte tot ver in de peutertijd kunt dragen. De Ergobaby Omni 360 draagzak is geschikt vanaf de geboorte van je kindje totdat je kindje ongeveer 4 jaar oud is. De Ergobaby Omni 360 is de verbeterde versie van de Ergobaby 360 draagzak.

Vier ergonomische draagposities

Uiteraard is de Ergobaby Omni 360 draagzak ook ergonomisch! Zodra het verantwoord is kun je je baby met deze Ergobaby Omni 360 draagzak in vier ergonomische draag posities verantwoord dragen, namelijk: op de buik, op de rug, de heup, en met het gezichtje naar voren. Vanaf de geboorte van je baby draag je je kindje op je buik met het gezichtje naar jou toe. Je kindje ervaart dan de geborgenheid van het tegen jou aan liggen en zal zo heerlijk slapen. Ook kan je kindje je hartslag goed horen, dat heeft een rustgevend effect. Als je kindje ongeveer zes maanden oud is, kun je de andere draag posities bij de Ergobaby Omni 360 gaan toepassen.

Verstelbare draagzak

De Ergobaby Omni 360 draagzak heeft een diepe, voorgevormde zitting die aanpasbaar is in de breedte met knopen. Hierdoor kun je de Ergobaby Omni 360 draagzak in elke positie ergonomisch voor de heupen en ruggengraat van je kindje gebruiken.

De Ergobaby Omni 360 is voorzien van een verstelbaar rugpand voor extra hoogte en ondersteuning in het nekje van je kindje. Het UV-werende kapje van de Ergobaby Omni 360 kun je laten meegroeien met je kindje. Ook is de comfortabele heupriem van de Ergobaby Omni 360 zo ontworpen dat je deze op verschillende hoogtes kan dragen.

Ergobaby 360 draagzak
Geschikt vanaf maat 74 tot maat 86/92 (9 tot 20 kg)

Het enige verschil tussen de Ergobaby Omni 360 draagzak en de Ergobaby 360 is dat je met de Ergobaby 360 een insert (verkleinkussen) nodig hebt als je je kindje er vanaf maat 56 al in wilt dragen. Vanaf maat 74 is er geen insert meer nodig. Verder zijn er geen verschillen tussen de Ergobaby Omni 360 en de Ergobaby 360. De posities van beide draagzakken zijn hetzelfde. Je kunt er mee dragen op de buik (ook met het gezichtje naar voren), de heup en de rug.

Ergobaby Aerloom draagzak
Geschikt vanaf de geboorte tot maat 86 (3,2 tot 15,9 kg)

De Ergobaby Aerloom draagzak is gemaakt om met je mee te bewegen en mee te stretchen. De Ergobaby draagzak is de eerste in zijn soort en past goed bij een avontuurlijke leven waarin je graag wat comfort wilt. De Ergobaby Aerloom is een ultralichtgewicht draagzak met een geïntegreerde luchtdoorstroming. De Ergobaby draagzak is gemaakt van een FormaKnit stof, waardoor de draagzak een ultralichtgewicht en comfortabele draagzak is.

Duurzame draagzak

De Ergobaby Aerloom draagzak is gemaakt van gerecycled polyesterafval, waardoor deze draagzak goed is voor het milieu. De Ergobaby Aerloom draagzak past goed bij een duurzame levensstijl.

Ergobaby Adapt draagzak
Geschikt vanaf de geboorte tot maat 86/92 (3,2 tot 20 kg)

Met de Ergobaby Adapt draagzak kun je je kindje van pasgeboren baby tot peuter dragen. Dit kan door de drie verschillende draagmethodes: op je buik met het gezichtje naar jou toe, op je heup en op je rug. Ideaal is dat je hierbij geen verkleinkussen nodig hebt! In elke draagpositie van de Ergobaby Adapt zit je baby in de ergonomische M-houding.

Verstelbare draagzak

De Ergobaby Adapt draagzak is in totaal op negen manieren verstelbaar. Zo kun je de zitting en het rugpand verstellen op drie manieren en ondersteunt het verstelbare kussentje voor hoofd- en nek je kindje in iedere fase. Het opvouwbare slaapkapje van de Ergobaby Adapt draagzak is handig als bescherming tegen de zon en zorgt voor privacy.

Geschikt bij heupdysplasie

Het Internationaal Instituut voor Heupdysplasie heeft de Ergobaby Adapt draagzak erkend als veilig voor de heupontwikkeling bij baby's. Vanwege de verstelbare, opgevulde schouderbanden die je kunt kruisen wordt de draagzak ook door het Duitse AGR aangeraden, omdat de Ergobaby Adapt ervoor zorgt dat je als drager geen rugklachten krijgt.

Ergobaby Embrace draagzak
Geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer maat 80 (3,2 tot 11,3 kg)

De Ergobaby Embrace combineert de zachtheid van een draagdoek met het gemak van een voorgevormde draagzak. De stof van de Ergobaby Embrace rekt mee en zorgt ervoor dat je kleine baby dicht tegen je aan kan worden gedragen. De Ergobaby Embrace is eenvoudig in gebruik doordat je de tailleband en schouderbanden met gemak kunt vastgespen. Je hoeft dus geen moeilijke knopen te leggen! Als je merkt dat je baby meer of minder ruimte nodig heeft in de Ergobaby Embrace draagzak, dan kun je de banden handig verstellen zonder dat je deze eerst los hoeft te maken.

Verschillende draagposities

De Ergobaby Embrace draagzak is te gebruiken vanaf de geboorte. Je kunt je baby dan het beste dragen in de buik-aan-buik positie. Wanneer je baby groeit kun je de Ergobaby Embrace draagzak ook gebruiken in een positie waarbij je kindje naar buiten kan kijken.

Compact

De Ergobaby Embrace draagzak is erg compact, omdat hij gemakkelijk kan worden opgerold en opgeborgen als hij niet gebruikt wordt. De Ergobaby Embrace draagzak is dan klein genoeg om in bijvoorbeeld een luiertas te stoppen, waardoor je de Ergobaby Embrace draagzak altijd bij de hand hebt!

Ergobaby Cool Air Mesh

Bij de Ergobaby Cool Air Mesh draagzakken is een gedeelte van het rugpand van mesh gemaakt. De stof mesh zorgt voor een betere doorluchting wat fijn is bij zomers weer met hoge temperaturen. De Ergobaby Cool Air Mesh draagzak heeft een verkoelende werking op het kindje en de drager. Het Cool Air Mesh ventilatiesysteem zorgt ervoor dat er een constante ventilatie is tussen the kindje en de drager, waardoor het niet te warm wordt voor beiden. Als je het snel warm hebt of veel zweet is de Ergobaby Cool Air Mesh draagzak een uitstekende keuze!

De Ergobaby Cool Air Mesh draagzak is qua model identiek aan het model Ergobaby draagzak waar het de uitvoering van is, bijvoorbeeld van de Ergobaby Omni 360, maar is gemaakt van een ademende, mesh stof.

Baby draagdoek Aura

Naast Ergobaby draagzakken, zijn er bij ons ook Ergobaby draagdoeken verkrijgbaar. De Ergobaby Aura Baby draagdoek is ideaal voor de beginnende draagdoek gebruiker. De Ergobaby Aura draagdoek kun je namelijk heel makkelijk knopen! De contrasterende stiksels op de rails helpen je bij het inwikkelen van je kindje.

Draagzak vanaf de geboorte te gebruiken

De Ergobaby Aura Babydraagdoek is te gebruiken vanaf de geboorte van je baby. De doek is gemaakt van lichtgewicht, zacht, ondersteunend materiaal (100% viscose), waardoor je baby rustig in de Ergobaby draagdoek zal ontspannen of slapen.

Overstappen naar draagzak

De draagdoeken zijn ideaal voor pasgeboren baby's. Worden ze groter, dan kun je het best overstappen naar een Ergobaby draagzak. Zo rond de zesde maand is een baby er vaak aan toe om wat meer om zich heen te kijken. Een Ergobaby draagzak, zoals de Ergobaby 360 of de Ergobaby Omni 360, is ervoor ontworpen om je kindje ergonomisch verantwoord en comfortabel mee te nemen terwijl het naar voren kan kijken.

Welke soort draagzak of draagdoek past het best bij jou? Bekijk alle verschillende Ergobaby draagzakken in ons assortiment en kies jouw favoriet!

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Moeder en Baby 9.1 / 10 - 1220 Reviews @ Kiyoh
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »