Terug

Borstkolf huren

Borstvoeding heeft een positief effect op het immuunsysteem van je baby, maar als moeder kan je niet altijd in de buurt zijn van je kleintje. Met een borstkolf kan jij waar en wanneer je wilt je moedermelk kolven. Je kindje kan de afgekolfde moeder melk drinken, ook als jij niet in de buurt bent. Wil jij uitproberen of een elektrische kolf iets voor jou is? Of heb je een borstkolf nodig voor een korte periode? Bij Moeder en Baby kan je tegen een scherpe prijs een elektrische borstkolf huren! Met het Ardo Carum borstkolfhuurpakket willen je ontzorgen. Dit huurpakket is met zorg samengesteld en bevat kwalitatief goede producten. Met de uitgebreide product- en gebruiksinformatie kun je makkelijk en snel beginnen met kolven. Het pakket bevat alle maten borstschilden en hulp bij het kiezen van de maat.

 

Ardo Carum borstkolf

De Ardo Carum borstkolf is een professionele borstkolf die voldoet aan de allerhoogste (hygiëne) eisen van moeders en zorgverleners. Het apparaat is makkelijk te bedienen en af te stellen op de wensen van de moeder en de zuigbewegingen van haar baby. Met het huurpakket willen wij moeders ontzorgen die borstvoeding geven.

Redenen om te kolven

De situatie van iedere moeder is anders en er zijn dan ook veel verschillende redenen om te kolven:

- Je gaat weer werken en kan daardoor niet bij ieder voedmoment van je baby zijn.
- Mocht je een tijdje geen borstvoeding kunnen geven, dan kan je een melkvoorraad aanleggen.
- Een ander, bijvoorbeeld je partner, kan ook je baby voeden. Hierdoor hoef jij niet ieder moment klaar te staan om je baby te voeren en krijg je meer rust. Een bijkomend voordeel is dat je kindje aan fles went.
- De melkproductie wordt gestimuleerd als je vaker voedt of kolft. Kolven kan helpen als de productie lastig op gang komt.
- In sommige gevallen wordt de afgekolfde moedermelk via de fles aan de baby gegeven. Dit gebeurt vaak bij prematuur geboren kinderen of wanneer je kindje moeite heeft met het drinken van de borst.
- Kolven kan helpen als je pijn en druk voelt door gezwollen borsten (stuwing).

Juiste maat borstschild

Een juiste maat borstschild is essentieel voor een goede kolfsessie. Met een goed passend borstschild kan de borst goed geleegd worden en is de hoeveelheid afgekolfde melk zo groot mogelijk. Een goed passend borstschild voorkomt het samendrukken van klierweefsel en melkkanalen in de borst. Het juiste borstschild helpt om de melkproductie op gang te houden en de lactatie te ondersteunen. Voor veilig en effectief afkolven is een passend borstschild dus erg belangrijk.

Twijfel je welke maat borstschild jij nodig hebt? Lees hier alles over het kiezen van de juiste maat borstschild en download onze tepelmaatmeter.

Borstkolf huren of kopen

Wil je in plaats van huren een eigen borstkolf aanschaffen? Lees op onze blog 5 tips waarop je moet letten bij het aanschaffen van een borstkolf. Weet jij al welke soort borstkolf je wilt hebben? Bekijk dan op ons uitgebreide assortiment met elektrische borstkolven en handkolven.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Moeder en Baby 9.1 / 10 - 1220 Reviews @ Kiyoh
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »