Voor een onbezorgde moeder en baby!

Mei Tai Draagzak kopen? Kies de draagdoek die bij je past!

De Mei Tai draagdoek is een ergonomische draagdoek die op veel verschillende manieren gedragen kan worden, zowel op de rug, buik en heup. De Mei Tai draagzak biedt bovendien goede steun aan de baby door de voorgevormde rugsteun van de draagdoek. De Mei Tai draagzakken zijn er in verschillende kleuren te krijgen, kies je favoriet door gebruik te maken van de filters aan de linkerkant van de pagina!

Grid  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
1
  • ByKay Stretchy Wrap Deluxe

    € 59,95

Grid  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
1

Wat is een Mei Tai draagzak?

De Mei Tai draagzak is een speciaal ontwikkelde draagzak die is voorgevormd zodat de baby optimaal zitcomfort ervaart. De draagzak is als het ware een samenstelling van twee draagsystemen en zorgt ervoor dat je je baby ergonomisch kan dragen. De Mei Tai draagdoek heeft  een rugsteun met twee banden en een enkele heupband.

Ergonomische draagdoek

De Mei Tai draagzak is een ergonomische draagzak, maar wat betekent dit nu eigenlijk? Een ergonomische draagzak is een draagzak waarbij het kindje in een zogenaamde M houding of ook wel kikkerhouding zit. Je kindje geniet op deze manier ondersteuning van knieholte tot knieholte, dit stimuleert de ontwikkeling van je kindje.

De Mei Tai draagzak omknopen

De Mei Tai draagzak heeft zoal gezegd een enkele heupband die eenvoudig om je middel moet worden geknoopt. Daarna knoop je het kindje met de schouderbanden op je buik of rug. Door de eenvoudigheid van het knopen is de Mei Tai bij veel mensen erg populair!

Verschillende draagmanieren

Voordeel van de Mei Tai draagdoek is dat deze zeer geschikt is om op verschillende manieren te gebruiken:

  • Op de buik
  • Op de rug
  • Op de heup

Mei Tai voor onderweg

De Mei Tai is uiterst geschikt om mee te nemen wanneer je een langere afstand gaat lopen met je kindje. De Mei Tai draagdoeken worden gemaakt van stevig materiaal, je kindje zit dus altijd stevig vast en daarmee is deze draagdoek zeer geschikt voor langere afstanden.

Waarom moederenbaby.nl?

Door bij Moeder en Baby te bestellen profiteert u van een aantal voordelen:

  • Gratis verzending vanaf €45,-;
  • Voor 17 uur besteld is dezelfde dag verzonden;
  • Goede productinformatie over de eigenschappen en gebruik.

Wacht a.u.b...