Voor een onbezorgde moeder en baby!

Borstvoeding stimuleren?

Borstvoeding stimuleren? Er zijn diverse manieren om borstvoeding te stimuleren. Neem contact op met de lactatiekundige voor advies. In ons assortiment producten die helpen bij stimulatie voor borstvoeding. Gebruik de filters voor de beste resultaten. 

Voordelen Moeder en Baby:

 • Breed assortiment
 • Goede service en advies
 • Snelle levering

Grid  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
1
 • Boezemvriendjes Plus

  Normale prijs: € 13,95

  Onze prijs € 10,75

 • KipKep | Woller Warmtekussen

  € 22,95

Grid  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
1

Borstvoeding stimuleren?

Heb jij te weinig borstvoeding of loopt jouw borstvoeding terug? Er zijn diverse mogelijkheden om jouw borstvoeding te stimuleren. Neem contact op met een lactatiekundige voor een advies hoe jij je productie kunt verhogen. Onderstaande producten helpen om jouw borstvoeding te stimuleren en daarmee de productie te verhogen.

Borstvoeding productie verhogen

Enkele belangrijke tips om de borstvoeding productie te verhogen zijn:

 1. Frequent voeden, bij voorkeur elke 1,5 a 2 uur.
 2. Borsten afwisselen tijdens het voeden, dus twee borsten per sessie en eventueel nogmaals herhalen.
 3. ’s nachts na 04.00 uur is er een hoge prolactine piek (borstvoeding aanmaak hormoon). Het loont dus om dan nog een keer te kolven of aan te leggen en daarmee de productie te stimuleren.
 4. Aan het einde van de borstvoeding kan je borstcompressie toepassen. Je legt dan je hele hand op de borst met je vingers aan één kant en je duim aan de andere kant en knijpt rustig zonder pijn en zonder dat de tepelhof vervormd. Zolang je baby actief drinkt kan je die druk aanhouden. Je kindje krijgt door deze borstcompressie extra achtermelk (vet), waardoor hij/zij goed kan groeien. De borstvoeding productie wordt bovendien gestimuleerd.

Wacht a.u.b...