Terug

  • Dé borstvoedingsspecialist
  • Op werkdagen voor 17u besteld, dezelfde dag verzonden
  • De allerbeste producten

Ardo

Filters

Ardo

Ardo Medical is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van borstvoeding en heeft veel verschillende borstkolven op de markt gebracht. Bij Moeder en Baby vind je een groot aanbod aan Ardo borstkolven en toebehoren. Ardo heeft enkelzijdige en dubbelzijde borstkolven onder de lijn ‘Ardo Calypso’. Daarnaast hebben wij verschillende Ardo handkolven en pompsets. 

Ardo Medical

Ardo is een van oorsprong Zwitsers bedrijf dat gespecialiseerd is in borstvoedingsproducten. Het bedrijf is opgericht in 1995 in Zwitserland onder de naam Ardo Medical. Het bedrijf maakt diverse borstkolven. Zo hebben ze onder de productlijn Ardo Calypso een enkelzijdige elektrische borstkolf en dubbele elektrische borstkolf. Deze innovatieve borstkolven zijn voorzien van alle gemakken.

Ardo enkelzijdige borstkolven

In ons assortiment vind je de Ardo Calypso enkelzijdige borstkolf. Deze kolf helpt je om op een zachte en effectieve manier te kunnen kolven. De borstkolf werkt zowel op netstroom als op batterijen. Doordat de borstkolf een snelle werking heeft gaan de batterijen snel leeg. Deze Ardo borstkolf is door het handzame formaat gemakkelijk mee te nemen en kan dus overal worden gebruikt. De kolf werkt door middel van het oproepen van de toeschietreflex. Door een kort snel ritme na te bootsen, begint de melk te stromen. Daarna volgt een langzamer tempo van de kolf om de melk goed te kunnen afkolven.

Ardo dubbelzijdige borstkolven

Naast de enkelzijdige elektrische kolf is er ook een dubbele elektrische borstkolf in de productlijn Ardo Calypso. Deze dubbele kolf versnelt de kolftijd met de helft ten opzichte van de enkelzijdige borstkolf. Daarnaast helpt de Ardo dubbelzijdige borstkolf om het melkvolume op peil te houden en zelfs iets te verhogen. De borstkolf is uitgerust met een speciaal optiflow massagestuk. Dit opzetstuk zorgt ervoor dat de borst zacht gemasseerd wordt waardoor de kolfervaring prettiger zal zijn. Bijkomend voordeel is dat deze dubbele Ardo borstkolf zeer stil is tijdens het gebruik.

Ardo handkolven en pompsets

In ons assortiment hebben we ook diverse handkolven en pompsets van Ardo. De enkelzijdige en dubbele pompset van Ardo zijn zeer geschikt om snel en prettig te kunnen afkolven. Deze zijn goed te gebruiken in combinatie met de elektrische borstkolven van Ardo. Het afkolven is een belangrijk onderdeel van het kolven omdat achtergebleven melk in de borst kan zorgen voor ontstekingen. 

Ardo Calypso onderdelen

Heb je alleen een onderdeel nodig van de Ardo Calypso of is een onderdeel versleten en toe aan vervanging? Geen probleem, bij ons kun je verschillende onderdelen van de Ardo Calypso borstkolf los bestellen. Van een extra adapter tot een kolf slangetje, bestel Ardo Calypso onderdelen gemakkelijk en snel online bij Moeder en Baby.

Voordelen Moeder en Baby

  • Gratis verzending vanaf €45,-
  • Voor 17:00 uur besteld? Vandaag verzonden en morgen in huis
  • Goede productinformatie over de eigenschappen en gebruik van de producten

 

 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Moeder en Baby 9.2 / 10 - 749 Reviews @ Kiyoh